Koiranjalostus-kirja

Pitkäaikainen haaveeni kerätä luentojeni ja artikkeleideni sisältämää tietoa yhteen toteutui vuonna 2018, kun julkaisimme Salme Mujusen kanssa kirjan Koiranjalostus - perinnöllisyyden ja jalostuksen perusteet.

Käymme kirjassa läpi perinnöllisyyden perusteet ja jatkamme geenien toiminnan ja erilaisten periytymismuotojen esittelyllä. Koiran periyttämiskyvyn arvioimista käymme läpi esimerkkien kera. Kirja antaa monipuolisen kokonaiskäsityksen myös perinnöllisen vaihtelun merkityksestä sekä keinoista, joilla voit omalta osaltasi turvata harrastamasi rodun kestävää kehitystä.

Kirja sisältää runsaasti käytännön esimerkkejä sekä havainnollistavia kuvia ja kaavioita. Lisäksi kirjassa nostetaan esiin kiinnostavia tieteellisiä tutkimuksia ja syventävää tietoa niille lukijoille, jotka haluavat perehtyä aiheisiin tarkemmin.

Kirja on tarkoitettu kaikille jalostuksesta kiinnostuneille. Vaikka esimerkkieläimenä on koira, sopii kirja perusgenetiikan oppaana myös muiden eläinlajien harrastajille.

Olen suunnattoman ylpeä aikaansaannoksestamme. Toivotan Sinulle mukavia lukuhetkiä kirjan parissa! Kirjan tilanneena Sinulla on mahdollisuus myös liittyä facebook-ryhmään, jossa voit kysellä ja keskustella kirjan aiheista muiden lukijoiden sekä Salmen ja minun kanssani. 

Kirjan hinta on 32,60 euroa. Kirja on kovakantinen. Tilausohjeet täällä.

ISBN: 978-952-67257-6-5

Kirjastoluokitus: 67.451

Kirjan laajuus: 260 s.

Koko: 210 x 297 mm (A4)